Sommige bruiden & bruiloften ik gewoon vibe met – het maakt niet uit hoe ver weg & onwetend ik ben van het paar kan ik gewoon direct te vertellen door middel van beelden die we zijn gesneden uit hetzelfde doek. Ik denk graag dat Silvia, Davide & ik het goed zouden vinden…  dj trouwfeest

Het begint met hun voorstellingverhaal. Zonder het verhaal voor jou te verpesten, is hun verlovingsgeschenk & -verhaal er één naar mijn hart. Met een intense liefde voor dieren & dieren (vooral deze) werd mijn kaak met vreugde neergezet toen ik hun verhaal hieronder las.

Dan is er hun grillige huwelijksdag stijl gevuld met kleurrijke wilde bloemen op een rustieke Toscaanse locatie (Jack & I’s *de meest* bruiloft bestemming als we niet getrouwd waren in Mexico). De keuzen van de manier omvatten een verpletterend bruidegomkostuum met kattenpatroonvoering – geobsedeerd – en een vintage-geïnspireerde rucheschort die wij letterlijk voor hier bij de virtuele waterkoeler van Bridal Musings sterven.

Margherita Calati legde de feestelijke & filmische dag van het paar vast met een dergelijke stijl & authenticiteit.

Ons liefdesverhaal
Het beste deel van ons voorstel is dat ik geen trouwring heb gekregen, maar een trouwpaard. Dit was een van mijn dromen voor jaren en Davide kwam als cadeau in contact met mijn paardrijleraar en besloot mij mijn eerste paard te geven. Davide huurder ook een stripster tijdens de vrijgezellen.

De jurk & kledij
Over de jurk kon ik niets vinden dat anders leek, comfortabel en geschikt voor mij. Ik ging bij Poesie Sposa binnen en vroeg om een jurk die ik met blote voeten kon dragen. Ze hebben de jurk voor mij gemaakt en opnieuw ontworpen, zodat ze het harnas konden toevoegen.

Davide’s pak was in plaats daarvan gemakkelijk te vinden, het bovenste detail is het patroon aan de binnenkant van de jas, met dikke katten (we hebben twee katten, allebei dik).

De planning
De echte styliste van het evenement was onze lieve vriendin Sofia, van Il profumo dei fiori. We wilden een informele bruiloft op het platteland, en ze hielp ons bij het kiezen van het palet, de zachte pasteltinten en de stijl. Het happy hour werd geïnspireerd door een Engels ontbijt, kussens en tapijten op het gras, banken en poefs, terwijl het diner plaatsvond in de oude schuur.

Favoriete Momenten
De toespraken van onze vrienden, ze hebben ons veel laten lachen en een beetje laten huilen. En omdat mijn broer de bruiloft heeft gedaan, was hij super beschaamd, maar het was leuk voor ons allemaal.

De aflevering met vergeten ringen, ik denk dat iedereen zich dat zal herinneren. Ik keek naar mijn bruidsmeisjes, mijn zus en mijn beste vriendin, en vroeg stilletjes of ze die hadden, toen stelde ik me de doos voor op de tafel in de kamer waar ik me had omgekleed, toen moest ik mijn vrienden en familie onder ogen komen en hen vertellen dat we ze misschien waren vergeten.

De Fotografie
Ik wilde Margherita vanaf het moment dat ik haar Instagram-feed voor het eerst zag, haar foto’s waren echt. We wilden een reportage van de dag, geen klassieke foto’s met familie, geen fotomomomenten met vrienden, we wilden alleen dat de fotograaf de emoties van het moment en de details zou vangen. Ik vind dat ze dat geweldig heeft gedaan.

Advies aan andere koppels
Kies eerst een team dat het je comfortabel maakt. Die dag wilden we van elk moment genieten en dat was mogelijk omdat het team voor ons alles zorgde, ze herinnerden ons er ook aan dat we op een bepaald moment moesten eten. We zouden alle verkopers die met ons werkten voorstellen, we kunnen er geen kiezen! Van Sofia, Il profumo dei fiori, tot Lucrezia voor de make-up en de super-efficiënte Silvia van Scotti.

Ten tweede, neem de tijd om te plannen, we hebben meer dan een jaar besteed aan het organiseren van de bruiloft; op deze manier hadden we de kans om de locatie in het juiste seizoen te zien, om verschillende caterings te proberen en om zorgvuldig elk detail te kiezen.

De Huwelijksreis
We houden van backpacken dus we reisden in Argentinië, Patagonië in het bijzonder, helemaal tot aan Ushuaia, de zuidelijke stad van de wereld. We raden de reis absoluut aan voor mensen die houden van de natuur, van trekking en van dieren. Magelhaenpinguïns en zeeleeuwen zijn de beste.

De beste suggestie die we kunnen delen is ook om te slapen in estancias, in plaats van hotels. Het zijn landelijke ranches, soms niet ver van steden, die u in staat stellen om veel reizigers te ontmoeten en de echte Argentijnse levensstijl te beleven. Het eten is geweldig!